fbpx

Er du selvstændig for første gang? Vi vil gerne hjælpe dig godt på vej. Kontakt os og få et fantastisk “første-gangs” tilbud! Kontakt

Webbureau Aalborg

Webbureau placeret i Aalborg med mange års erfaring indenfor design og udvikling af webshops og hjemmesider

Webbureau i Aalborg

Nemtweb er et webbureau i Aalborg med speciale indenfor design og udvikling af webshops og hjemmesider indenfor følgende systemer: Shopify, WooCommerce og WordPress. Vi elsker at være kreative på vores kunders vegne, og hjælpe dem med at få det helt rette udtryk på nettet. I et stærkt og tæt samarbejder skaber vi sammen din online identitet. Kontakt os i dag og hør nærmere omkring mulighederne og priser.

Shopify webshop

Vi leverer yderst professionelle Shopify webshops med fokus på høj vækst, konvertering og brugervenlighed. Shopify er i dag et top valg inden for e-handel, og benyttes af bl.a. danske Shaping New Tomorrow, TeeShoppen og amerikanske Kylie Cosmetics.
Har du allerede produktet og mangler bare en webshop til at sælge dette? Så kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig.

WooCommerce webshop

En WooCommerce webshop er uden tvivl den billigste webshopløsning på markedet, men det betyder ikke, at du går på kompromis med kvaliteten. WooCommerce tilbyder alle de funktioner, som er nødvendige for en succesfuld webshop, og mere til. Ydermere, hvis der er mangel på funktioner, kan dette løses, ved at installere et eller flere af utallige plugins, som ofte er helt gratis.
Skal din kommende webshop køre på WooCommerce? Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

WordPress hjemmeside

En WordPress hjemmeside er til dig som ønsker et simpelt og brugervenligt system, men som samtidig er yderst kraftfuldt og fyldt med alle de funktioner som du kunne ønske dig. Alt kan lade sig gøre med en WordPress hjemmeside. Du kan få et “online visitkort” som er en simpel hjemmeside med informationer og kontaktoplysninger til din virksomhed, en hjemmeside med online booking system til frisører, restauranter, hoteller og meget mere. Samtidig er det også muligt at få en hjemmeside hvor du kan bestille mad og betale online, noget lign. just-eat.

Logo design

Står du og mangler det perfekte logo? Så er du kommet til det rette sted. Vi har mange års erfaring med at designe yderst professionelle og minimalistiske logoer. Vi ved, hvad der skal til for at gøre et logo perfekt, og det vil vi meget gerne bevise for dig. Vi tilbyder professionelle logoer til konkurrencedygtige priser og leverer ubegrænsede revisioner så du er sikret 100% tilfredshed. Skal vi designe dit logo? Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende tilbud.

Andet grafisk design

Vi laver grafisk design til hvilket som helst formål. Om du mangler nogle fede billeder til din hjemmeside eller sociale medier, facadebannere spiller ingen rolle. Udover lækre og professionelle billeder, kan vi også tilbyde simple og professionelle visitkort. Vi har også erfaring med at lave designs til emballage, firmabiler og meget mere. Kontakt os i dag og hør nærmere.

Support, backup og vedligeholdelse

Samtidig med at du får en billig WordPress hjemmeside, tilbyder vi også support, backup og vedligeholdelse af denne. Hvis der er noget der driller, så står vi klar til at hjælpe. Ydermere er det også utroligt vigtigt at tage backups af hjemmesiden, hvis uheldet er ude. Derved skal du aldrig bekymre dig om, at data kan gå tabt.
Vedligeholdelsesdelen er ligeledes vigtig. Her sørger vi for at din hjemmeside kører med den nyeste version af WordPress, samt at alle plugins er opdateret. Dette bidrager til en sikker, stabil og hurtig hjemmeside.

Vores tidligere cases

El-Salg Aalborg Case

El-Salg Aalborg

Fra Magento til Shopify webshopløsning

Besøg elsalgaalborg.dk

STÆHR Aalborg Case

STÆHR Aalborg

WooCommerce webshopløsning

Besøg staehr-aalborg.dk

Vestkyst Tømreren Case

Vestkyst Tømreren

WordPress hjemmesideløsning

Besøg vestkyst-tomreren.dk

Klarup Fodterapi Case

Klarup Fodterapi

WordPress hjemmesideløsning

Besøg klarupfodterapi.dk

Hvorfor vælge NEMTWEB?

Du ejer dit website

Du er 100% ejer af din webshop eller hjemmeside. Når projektet er gennemført, overdrager vi alt til dig.

R

Et nemt og sikkert valg

Vi er med dig hele vejen igennem dit projekt og sørger for at forløbet kommer til at virke nemt overskueligt.

100% tilfredshedsgaranti

Vi leverer ikke halvfærdige projekter. For os er det er en nødvendighed, at du er tilfreds – med det hele.

Support & backup

Vi tilbyder support, vedligeholdelse og backup af dit website for bedst mulig stabilitet og sikkerhed.

Vil du have en billig WordPress hjemmeside? Kontakt os og hør nærmere.

Pin It on Pinterest